منتشر شده در سه شنبه, 04 ارديبهشت 1397 12:37 |
سنجد
سنجد، گوشت آن گوشت،
استخوان آن، استخوان و پوست آن، پوست می رویاند!
معده را دباغی می کند، پیشگیری از ابتلا به بواسیر می کند
و پاها را تقویت می کند.
در میوه سنجد اسیدهای آلی و گلوکزید کرستین یافت می شود.
این میوه حاوی ویتامین های E ، A ، B ، K و C است.
جالب است بدانید در هسته سنجد 17 نوع آمینو اسید وجود دارد.
ابن سینا معتقد بود اگر "پودر سنجد" با "شیر یا ماست" مخلوط شود و خورده شود
کاملا پادرد، «آرتروز و پوكى استخوان» را درمان مي كند،
همچنین اگر یهویی سرتون درد گرفت، سنجد بخورید چون معجزه می کنه!
دانلود پوستر (سنجد) با کیفیت بالا
دپارتمان توانمندسازی و توسعه صالحون |
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
|
|||
مرکز درمانی | موزه | خیریه و مددکاری | مجتمع مسکونی | مشاوره | آموزش | پژوهش |