Info@salehoun.org


سنجد

خواص سنجد 

سنجد، گوشت آن گوشت،
استخوان آن، استخوان و پوست آن، پوست می رویاند!
معده را دباغی می کند، پیشگیری از ابتلا به بواسیر می کند
و  پاها را تقویت می کند.

در میوه سنجد اسیدهای آلی و گلوکزید کرستین یافت می شود.
این میوه حاوی ویتامین های E ، A ، B ، K و C است.
جالب است بدانید در هسته سنجد 17 نوع آمینو اسید وجود دارد.

 

ابن سینا معتقد بود اگر "پودر سنجد" با "شیر یا ماست" مخلوط شود و خورده شود
کاملا پادرد، «آرتروز و پوكى استخوان» را درمان مي كند،
همچنین اگر یهویی سرتون درد گرفت، سنجد بخورید چون معجزه می کنه!

 

دانلود پوستر (سنجد) با کیفیت بالا



مطالب بیشتر...

دپارتمان توانمندسازی و توسعه صالحون

مرکز درمانی موسی بن جعفر-دندانپزشکی-آمبولانس-آزمایشگاه موزه علوم و فنون شهرستان آران و بیدگل مددکاری و حمایتی

مجتمع مسکونی

دپارتمان توانمندسازی و توسعه-پژوهش

     
مرکز درمانی موزه خیریه و مددکاری مجتمع مسکونی مشاوره آموزش پژوهش